Καλάθι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Οι παρόντες όροι διέπουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτικής Απορρήτου (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») που διέπουν την χρήση και πλοήγηση στο Δικτυακό Τόπο https://warehouse-shop.gr/ (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος») της ελληνικής ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΜΑΤΖΟΥΛΟΥΞΗΣ Α. – ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ Ι» που εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, (ΑΦΜ: 801357627, ΔΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 155054406000). Σκοπός των παρόντων όρων είναι η περιγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μας χορηγείτε, ενημέρωσή για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με την επεξεργασία καθώς και την προστασίας τους, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις των:

Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)
H παρούσα Πολιτική Δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης και Συναλλαγών της «ΜΑΤΖΟΥΛΟΥΞΗΣ Α. – ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ Ι Ο.Ε.» και ενιαίο με αυτούς σύνολο. Δυνάμεθα κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική αυτή, είτε εν όλο είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στο Δικτυακό Τόπο. Με τη συνέχιση χρήσης του Δικτυακού Τόπου και των υπηρεσιών του και των υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, πρέπει να παύσετε την χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση τα δεδομένα που μας έχετε χορηγήσει θα διαγραφούν εξ’ ολοκλήρου.

Η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχουν για εμάς προτεραιότητα. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να χειριζόμαστε υπεύθυνα τα προσωπικά σας δεδομένα

II. Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

1. Η «ΜΑΤΖΟΥΛΟΥΞΗΣ Α. – ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ Ι Ο.Ε.» (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) σε περίπτωση online αγοράς θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του ή/και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω και εφόσον ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ή/και για την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ του χρήστη-πελάτη και την βελτίωση της διαχείρισης του πελατολογίου της και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.warehouse-shop.gr

2. Κάθε χρήστης του online καταστήματος www.warehouse-shop.gr έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους προκειμένου να ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

Ως απλός επισκέπτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρηθούν στα αρχεία της «ΜΑΤΖΟΥΛΟΥΞΗΣ Α. – ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ Ι Ο.Ε.» μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής για φορολογικούς λόγους και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης. Tα δεδομένα επικοινωνίας του θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας, εκτός αν ο χρήστης έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί τέτοια επικοινωνία.
Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη (user account) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Μία φορά το χρόνο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ζητά από τον εγγεγραμμένο χρήστη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές. Ο εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του στο www.warehouse-shop.gr (login) με το όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης του (password).
III. Είδος Προσωπικών Δεδομένων

Ειδικότερα, τα προσωπικά δεδομένα που θα πρέπει να παρέχει κάθε χρήστης (είτε αγοράζει ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης) προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.warehouse-shop.gr) της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της είναι τα εξής:

• το πλήρες ονοματεπώνυμο του

• η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής

• η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)

• τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο θα ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως Επωνυμία Εταιρείας, Επάγγελμα, Δ.Ο.Υ και Α.Φ.Μ)

• ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας

• η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του.

Επιπλέον των ανωτέρω η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει και αποθηκεύει επίσης τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες:

• ιστορικό παραγγελιών

• συχνότητα επισκέψεων

• προϊόντα που βρίσκονται στο καλάθι ή την λίστα αγαπημένων

• συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων ή υπηρεσιών σε τρίτο πρόσωπο εκτός από τον επισκέπτη ή εγγεγραμμένο χρήστη, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης ή ο εγγεγραμμένος χρήστης δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Σκοπός της βασικής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης και η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη-πελάτη και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία και γενικώς οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του χρήστη-πελάτη, η επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και η ενημέρωση για το υπάρχον απόθεμα στο www.warehouse-shop.gr. Ο επισκέπτης/ εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται ότι η παροχή των ως άνω υποχρεωτικών προσωπικών του δεδομένων καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών του είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης παραγγελίας και παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη-πελάτη για την συγκεκριμένη αυτή επεξεργασία.

O επισκέπτης αλλά και ο εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται επίσης ότι για την επικοινωνία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με αυτόν, στο πλαίσιο του άρθρου 11 παρ. 3 του ν. 3471/2006, επεξεργάζεται τα στοιχεία επικοινωνίας που αυτός έχει δηλώσει. Επίσης, ότι, όταν αποστέλλονται μέσω SMS/viber/email κλπ στον εγγεγραμμένο χρήστη ενημερώσεις για αλλαγές των όρων χρήσης του www.warehouse-shop.gr με υπερσύνδεσμο (link), είναι δυνατό να καταγράφεται η IP διεύθυνση της ηλεκτρονικής του συσκευής (κινητό, tablet, υπολογιστής κλπ) για την απόδειξη ότι o εγγεγραμμένος χρήστης έχει λάβει την ενημέρωση.

IV. Επεξεργασίες που απαιτούν συγκατάθεση

1. Για την αποστολή στον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το www.warehouse-shop.gr ο εγγεγραμμένος χρήστης/πελάτης θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει την ρητή συγκατάθεσή του. Ο Σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη – πελάτη είναι η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή/και τρίτων συνεργατών της προς τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη, η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του www.warehouse-shop.gr, η διάθεση νέων ή εναλλακτικών προϊόντων, η επικοινωνία εντύπων του www.warehouse-shop.gr.

Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεση αυτή και να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.warehouse-shop.gr το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@warehouse-shop.gr .

2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει επίσης τον εγγεγραμμένο χρήστη/πελάτη της ότι μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του και να διενεργεί έρευνες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους εγγεγραμμένους χρήστες / πελάτες. Στο πλαίσιο αυτής της επεξεργασίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ανάγκες τους, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών της, προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της. Για να μπορούν οι εγγεγραμμένοι χρήστες / πελάτες να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς (κατάρτιση προφίλ) και ειδικότερα των κάτωθι δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του χρήστη-πελάτη:

• Προϊόντα που έχει αγοράσει στο www.warehouse-shop.gr

• Συχνότητα επισκέψεων στο www.warehouse-shop.gr

• Ποϊόντα που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο www.warehouse-shop.gr

• Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο www.warehouse-shop.gr

• Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο www.warehouse-shop.gr

• Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες

• Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο www.warehouse– shop.gr

• Ιστορικό παραγγελιών στο www.warehouse-shop.gr

Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών, η προσωπική επιβράβευση τους, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, η λήψη από τους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που τους αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτός έχει πραγματοποιήσει.

O επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.

V. Αποδέκτες δεδομένων:

α) Κάθε χρήστης-πελάτης που χρησιμοποιεί το www.warehouse-shop.gr ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα που αφορούν την λήψη, εκτέλεση και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και τις παραγγελίες στο www.warehouse-shop.gr θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των χρηστών-πελατών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της στο πλαίσιο της εκτέλεσης μίας παραγγελίας. Οι τρίτοι αυτοί αποδέκτες είναι μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες ατομικών ή ομαδικών αποστολών, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οι οποίοι υπόκεινται στους ειδικούς αυστηρούς όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που έχουν συμφωνήσει με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές της ιστοσελίδας της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.).

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων των χρηστών-πελατών δεν θα γίνεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (www.warehouse-shop.gr) εκτός από τις ανωτέρω και για τις οποίες η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών-πελατών ή αν απαιτηθεί από το Νόμο ή αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.

Για τα δεδομένα λοιπόν που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:

i. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι «ΜΑΤΖΟΥΛΟΥΞΗΣ Α. – ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ Ι Ο.Ε.»

ii. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου

iii. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων, στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχονται βάσει των όρων χρήσης του www.warehouse-shop.gr αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

β) Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων:

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο δεδομένων, δύναται να ασκήσει οιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:

i. το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ii) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του

iii) το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων

iv) το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και

v) το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να την κάνει:

• απευθείας online μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο www.warehouse-shop.gr

• υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@warehouse-shop.gr

Αναλυτικά:

Για το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες του www.warehouse-shop.gr να δουν, διορθώσουν/συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο www.warehouse-shop.gr στην ενότητα «Στοιχεία λογαριασμού» και «Διευθύνσεις Αποστολής».

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες-πελάτες να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να τα διαβιβάσουν σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@warehouse-shop.gr

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα να άρει την συγκατάθεση του για οιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων του έχει δώσει την συγκατάθεσή του στο www.warehouse-shop.gr από τον προσωπικό του λογαριασμό στο www.warehouse-shop.gr στην ενότητα «Ρυθμίσεις Προσωπικών Δεδομένων» ή με την αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του. Σε αυτή την περίπτωση o εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται, για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας. Διευκρινίζεται ότι για να θεωρείται έγκυρη η άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων είναι δυνατό να απαιτείται η ταυτοποίησή του αιτούντος, με σκοπό να διασφαλίζεται ότι τα προσωπικά δεδομένα για τα οποία ζητείται κάποια από τις παραπάνω ενέργειες πράγματι ανήκουν στο φυσικό πρόσωπο που αιτείται την συγκεκριμένη ενέργεια. Η διαγραφή του εγγεγραμμένου χρήστη του www.warehouse-shop.gr μπορεί να γίνει μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@warehouse-shop.gr

γ) Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων:

Tα δεδομένα του επισκέπτη χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του.

Τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται έως ότου ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του ή, για όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάσει της συγκατάθεσής του, μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσής του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

δ) Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας:

Το μέλος ενημερώνεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (δεδομένα ειδικής κατηγορίας) για τις ανάγκες του www.warehouse-shop.gr.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να απευθύνεται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο email info@warehouse-shop.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 2310480900

Σε κάθε περίπτωση κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήματος προς τον Data Protection Officer για τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών του δεδομένων και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από την απάντηση της έχει δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, συγκατάθεσή του.

VI. Πολιτική Cookies

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.warehouse-shop.gr. Με την παρούσα πολιτική σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες των διαδικτυακών τόπων μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών των ιστοσελίδων μας καθώς και τους περισσότερο επισκεπτόμενους διαδικτυακούς τόπους μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε να προσαρμόζουμε καλύτερα την ιστοσελίδα μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες της.

Cookies και άλλα Αυτοματοποιημένα Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Web Beacons

Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixel tags και clear GIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

Διευθύνσεις IP και URLs

Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας.

Το URL (Uniform Resource Locator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας.

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε:

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες κατηγορίες cookies:

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του www.warehouse-shop.gr, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στις ρυθμίσεις των cookies μπορείτε να ενημερωθείτε ποια ακριβώς απολύτως απαραίτητα cookies χρησιμοποιούμε.

Cookies επιδόσεων και ανάλυσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες και οι εγγεγραμμένοι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να την βελτιώνουμε. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας. Στις ρυθμίσεις των cookies μπορείτε να ενημερωθείτε ποια ακριβώς cookies επιδόσεων και ανάλυσης χρησιμοποιούμε και να δηλώσετε αν συναινείτε με την εγκατάσταση τους.

Επίσης αν αποδέχεστε αυτά τα cookies θα μπορούμε να σας ενημερώνουμε για προϊόντα που βρίσκονται στο καλάθι σας και δεν έχετε ολοκληρώσει την αγορά τους ή στην λίστα αγαπημένων με αυτοματοποιημένη επικοινωνία μέσω email, web push (ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στον browser) & SMS, ανάλογα με τις επιλογές σας για εμπορική επικοινωνία.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν επίσης για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.

Στις ρυθμίσεις των cookies μπορείτε να ενημερωθείτε ποια ακριβώς cookies στόχευσης/διαφήμισης χρησιμοποιούμε και να δηλώσετε αν συναινείτε με την εγκατάσταση τους.

Πώς Μπορείτε να Διαχειριστείτε και να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies:

Μπορείτε οποτεδήποτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τα μη απολύτως απαραίτητα cookies της ιστοσελίδας μας μέσα από τις σχετικές ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες.

Internet Explorer https://support.microsoft.com/kb/278835

Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Chrome https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

Opera https://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari https://support.apple.com/kb/PH5042

Safari for iPad and iPhone https://support.apple.com/kb/HT1677

Αυτά τα κουμπιά είναι σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτων που συλλέγουν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τις πολιτικές τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι γι αυτούς τους ιστότοπους και θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε για τις δικές τους πολιτικές επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων. Έχουμε θέσει αυτές τις προσθήκες για να καταστήσουμε την Ιστοσελίδα μας πιο λειτουργική για τους επισκέπτες της, καθώς και για να διαφημίσουμε τη δραστηριότητα και τις υπηρεσίες μας αν μοιραστείτε οικειοθελώς το περιεχόμενό μας στους αντίστοιχους ιστότοπους. Το θεωρούμε ως έννομο συμφέρον μας να εμφανιζόμαστε στα κοινωνικά αυτά δίκτυα και να προσπαθούμε να προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Εάν δηλώσετε την προτίμηση σας στην σελίδα μας (π.χ. κάνατε “like” στην σελίδα μας) ή μας ακολουθήσατε (“follow”) σε κάποια ηλεκτρονική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τις πρακτικές των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων, ότι θα δείτε μηνύματα, διαφημίσεις ή υλικό που δημοσιεύτηκε από εμάς στη σελίδα μας στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο καθώς και ότι εμείς θα γνωρίζουμε το δημόσιο προφίλ σας στην αντίστοιχη υπηρεσία. Αν κάνετε μια ερώτηση μέσω της αντίστοιχης σελίδας ή κάνετε μία ανάρτηση, αυτή θα είναι εμφανής σε όλους τους «φίλους» και «ακόλουθους» της παρουσίας μας στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του ίδιου δικτύου για να σας απαντήσουμε. Εάν μας αποστέλλετε προσωπικά ή άμεσα μηνύματα (PM ή DM) θα πρέπει να γνωρίζετε πως ότι περιέχεται σε αυτά θα μπορεί να τα διαβάζουν, ανά περίπτωση, τόσο οι εργαζόμενοι στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όσο και τρίτοι στους οποίους έχουμε αναθέσει την διαχείριση της παρουσίας μας στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα. Δεν θα πρέπει να αναρτάτε στις σχετικές σελίδες μας ή να μας στέλνετε μηνύματα με περιεχόμενο προσβλητικό ή παράνομο και δεν θα πρέπει να μοιράζεστε μαζί μας προσωπικά δεδομένα τρίτων για τους οποίους δεν έχετε την έγκυρη συγκατάθεση. Επίσης δεν θα πρέπει να αναρτάτε στις σχετικές σελίδες μας ή να χρησιμοποιείτε αυτά τα μέσα επικοινωνίας για να μας αποστέλλετε οιαδήποτε ευαίσθητα (ειδικής κατηγορίας) δεδομένα ή δεδομένα ανηλίκων, διότι δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και τον περιορισμό της πρόσβασης. Οποιαδήποτε ανάρτηση ή προσωπικό μήνυμα δεν τηρεί αυτούς τους περιορισμούς θα διαγράφεται, ενώ τα στοιχεία του χρήστη είναι δυνατόν να δοθούν στις αρμόδιες αρχές εφόσον η ανάρτηση του ή το προσωπικό του μήνυμα συνιστά και άδικη πράξη.

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.warehouse-shop.gr όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.warehouse-shop.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 όπως ισχύει σήμερα), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.